Even uit de biecht klappen

TelejasZal ik dan nog iets over Zondag Zondag schrijven, voor ik zometeen in bed duik?
Tussen haakjes: (ondertussen staat hier een tape op met De Slechtste Chauffeur en daarna De Nieuwe Mama, bij wijze van achtergrond-amusement).

‘t Was gisteren een drukbezochte uitzending. Kurt Vermeir, Joeri Totté, Danny De Meester (met zijn persoonlijke assistente, ook wel eens zijn vrouw genoemd), Christophe Aps.. amai, ze kwamen allemaal eens op de koffie. Gezellig, echtwaar. En geen flauwekul van attentie! microfoon! en zwijgen allemaal! Nee, gewoon iedereen in ‘t programma betrekken.

Ik had mijn jasje van het fijne kabelbedrijf meegebracht voor op de foto. Marc was het zijne natuurlijk zeer typisch vergeten. Binnenkort komt Frans Babbelaar naar de studio op zondag. Frans is blijkbaar arbiter in de een of andere voetbalcompetitie en hij komt daarover euh.. babbelen. Zijdelings zullen we het wel eens over radio hebben ook natuurlijk.

Er zijn nog een paar mensen die beloofd hebben eens langs te komen en die ik via deze weg aan hun belofte wil herinneren: Diederik Van der Veken, bekend van kabel en radio, beloofde te komen. Sedert mijn terugkeer van Portugal niks meer van hem gehoord, en Radio 7 gaat toch ver beginnen? Diederik? En Thierry, mijn fijne ex-supervisor van het fijne kabelbedrijf, zou ook eens langskomen in september. ‘t Is hem geraden of ik geef hem een slechte evaluatie.

En als afsluiter voor vandaag voor één keer eens uit de biecht klappen: tijdens het werk kreeg ik vanmorgen een klant aan de lijn die mij begroette met enkele woorden die mij kiekenvel bezorgden: Goedemorgen, u spreekt met Koen Godderis. Maar ‘t was een andere, beste vrienden. Soms ontsnapt een mens nauwelijks aan een geraaktheid, gelijk ze dat bij ons zeggen.

Geef een reactie