Geef de man een gouden micro!

Werner MichielsJe gelooft het nooit, liefste dagboek! Gisteren is Bibi nog eens onder de mensen geweest. Werner Michiels moet wel een heel fijn mens zijn dat hij mij zo ver kreeg. De finale van De Briljante Stem vond bovendien vlak bij mijn deur plaats, dus dat was ook mooi meegenomen. Marc ging uiteraard ook mee.

“Betalen jullie elk apart of samen?” vroeg de dame aan de ingang vriendelijk.
“We gaan gratis binnen.” antwoordde ik ferm, met mijn commerciële opleiding van de nieuwe job in gedachten. Ze moest het eens gaan navragen maar we mochten uiteindelijk toch binnen zonder te betalen.
“We komen Werner Michiels interviewen,” zei Marc nog.
Het zou dan toch een volkomen imaginair interview worden, want de reportage-apparatuur lag nog in Wichelen, bij Mike Duprez thuis.

Vol verwachting gingen we aan onze voorbehouden tafel zitten. Luc De Groot had inmiddels al laten weten dat hij niet kwam, want zijn garçon was ziek of zoiets en Luc moest zijn klanten dus zelf bedienen. Ronny Van Gelder bleek eveneens niet te komen opdagen en ook Rudi Van Vlaanderen stuurde zijn kat. Waarschijnlijk platte tuub gehad onderweg. Wèl kregen we nog het gezelschap van Ronny uit Leopoldsburg en Piet Van Driessen (ex-MaevaFM) en Marc Goris vielen ook nog binnen.

Werner mocht als zevende finalist zijn twee liedjes brengen. Dat viel nog goed mee, want ten laatste tegen 19 uur moesten we alweer vertrekken. Die twee liedjes van Werner maakten overigens de avond goed want Werner heeft een stèm die zelfs een frigide kloosterzuster haar eerste orgasme zou kunnen bezorgen. Jawadde. Hij zong Kisses Sweeter Than Wine en dan nog een medley, een beetje doorspekt met wat typische Werner-humor. Zelf zat ik ongeduldig te wachten op het weergaloze I’ll tell the man to turn the jukebox way down LOW en ik kreeg wat ik wou. Ik voelde me een beetje als een kloosterzuster.

‘s Nachts nog een smske gekregen van Werner. Hij is 11de geëindigd. Niet slecht, als je bedenkt dat er 830 deelnemers waren.

Straks Zondag Zondag met Ronny Van Gelder. We kijken er naar uit. Volgens onze man uit Leopoldsburg gaat Ronny vanmiddag een opzienbarende mededeling doen tijdens het programma. Als teaser kan dat tellen, nietwaar?
En morgen zou normaal Extra Gold opnieuw moeten starten. Oesje, Van Gelder en Extra Gold bijna in één zin vernoemd, zou ik nu op mijn donder krijgen?
De website van Extra Gold wordt morgen online gezet, heb ik begrepen. ‘k Ben eens stiekem gaan piepen en ik zie mezelf niet meer bij de programmering staan. Zou dat iets betekenen? Waarschijnlijk niet, want programmeringen op Internet komen zo goed als nooit overeen met de realiteit. Werner Michiels staat ook nog steeds bij de programmering van MaevaFM en in realiteit zit hij daar al lang niet meer bij.

Liefste dagboek, ik ga nu mijn zondagse dosis spek met eieren eten zodat ik klaar ben voor vanmiddag. Mjam Mjam.

Geef een reactie